Får du for lidt ud af de pensions- og opsparingsmidler, du har stående i dit pengeinstitut?

Vi får ofte kunder ind, som har hele eller en større del af deres penge og pensionsopsparinger bundet i ordninger solgt af deres bank. Fælles for dem er, at de hos os oplever, at de får:

  • Mere personlig rådgivning
  • Større afkast
  • Færre omkostninger

Her på det sidste er der også mange, der flygter fra negative renter. At betale penge for at give bankerne bedre likviditet, ligger fjernt for de fleste. Det kan du undgå ved at investere dine midler gennem os.

Hvis du vil have vores hjælp til at pleje din formue, skal du give os et investeringsmandat på én mio. kr. eller mere.

Formuepleje med 130% højere afkast end markedet

Vi har arbejdet for at øge udbyttet af familiers penge og pensionsopsparinger i mere end 20 år. Gennem årene har vi slået markedet og skabt et afkast, der er 130% højere end markedet (se mere om vores historik på afkast her). Så enten bliver din tredje alder sjovere. Eller også kan du gå på pension lidt tidligere.

Dermed skaber vi merværdi for dig som kunde og har vist, at vi evner at tilpasse vores investeringsstrategier til en foranderlig verden – fra 9/11 over finanskrisen til den nuværende coronakrise (som næppe er den sidste krise, vi kommer til at hjælpe vores kunder med at navigere gennem).

Direkte investeringer i veldrevne virksomheder

Hos os bliver du ikke bundet op i bestemte produkter eller investeringsbeviser. Vi investerer for dig direkte i større, kendte børsnoterede og veldrevne virksomheder med en attraktiv forretningsmodel og et interessant marked. Din investering forbliver i dit eget depot i dit pengeinstitut. Du giver os mandat til at investere for dig, hvorefter vi konstant arbejder på at optimere dit afkast. Uden arbejde for dig.

I vores investeringsstrategi går vi efter at sikre dig absolutte afkast. Vi stirrer os ikke blinde på et benchmark. Vi fryder os ikke over at ligge i minus 8, hvis benchmark ligger i minus 10. Minus er stadig et tab. Tab skal vi så vidt muligt undgå. Vi investerer langsigtet og lægger vægt på det formuebevarende element i vores strategi.

For at holde os ajour med investeringspotentiale i markedet er vi løbende i dialog med et stor antal virksomheder på tværs af brancher. Det gælder naturligvis især for virksomhederne i vores porteføljer. Vi følger vores investeringer – og potentielle investeringer tæt for hele tiden at optimere vores porteføljer af aktier.

Vil du høre mere? Så ta’ fat i René Spurré, som sidder på kontoret i Nordsjælland, Skodsborgvej 188, Søllerød, 2850 Nærum. Ring på: 40 27 31 94. Eller skriv en mail til: rsp@formuefyn.dk. Så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Del indlæg

Relaterede indlæg

Et år med Investeringsforeningen

Kære Investor                                                                                                          Morud, den 6. juni 2024 Vi er glade for at kunne dele, at vores investeringsforening nu har været

Læs mere