Historie og ejere

Historien går tilbage til 1990, hvor Claus N. Sørensen etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn med formueforvaltning som speciale.

I 1997 blev det til et af landets første fondsmæglerselskab – nu FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S.

FormueFyn er 100% danskejet af  Claus N. Sørensen.

Selvstændig fra 1990 med formueforvaltning som speciale

Claus N. Sørensen er en person, der arbejder med handel på fondsbørsen, og han var partner i R. Henriques jr. Dette firma blev senere købt af Provinsbanken. I 1990 startede Claus sit eget investeringsselskab på Fyn, som i dag er kendt som FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S. Claus N. Sørensen har i mange år siddet i bestyrelsen for både Den Danske Fondsmæglerforening og Garantifonden for indskydere og investorer.

Claus N. Sørensen - Fondsbørsvekselerer og ejer

Vi samarbejder med landets største banker

FormueFyn samarbejder bl.a. med nogle af landets største banker og er i løbende dialog med bankernes aktiedealere og -analytikere. Dette netværk betyder, at vi kan trække på betydelige analyseressourcer.

FormueFyn er reguleret af Finanstilsynet og underlagt ”Lov om fondsmæglerselskaber og investeringsservice og -aktiviteter”. Vi er dermed forpligtet til at offentliggøre en række governance elementer. Vi er desuden medlem af Den Danske Fondsmæglerforening og Finansforeningen.

Bestyrelse

  • Advokat Øjvind Hulgaard (Formand)
  • Bendt Bendtsen (Næstformand)
  • Kim Steenfeldt Petersen

Klager

Eventuelle klager kan rettes til FormueFyns klageansvarlige Chief Compliance Officer Merete Andersen hos Hulgaard Advokater. Henvendelse skal ske ved brev til FormueFyns adresse eller på info@formuefyn.dk.

Fører henvendelsen ikke til en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber, Amaliegade 8 B, 2. sal, 1256 København K.

hel- & halvårsrapporter