Personlig formuepleje

Få individuel formue- og porteføljeforvaltning

FormueFyn er Danmarks ældste fondsmæglerskab

Vi har mange års erfaring med formueforvaltning

Vores kunder er enkeltpersoner, selskaber, foreninger og fonde

Vi har et enkelt og gennemskueligt koncept

Få individuel formue- og porteføljeforvaltning

FormueFyn er Danmarks ældste fondsmæglerskab     |     Vi har mange års erfaring med formueforvaltning     |     Vores kunder er enkeltpersoner, selskaber, foreninger og fonde     |     Vi har et enkelt og gennemskueligt koncept

Personlig forvaltning

Hos FormueFyn tilbyder vi at hjælpe dig med at passe på din formue gennem vores personlige forvaltningsaftale. Denne aftale laves mellem dig som kunde og FormueFyn. 

Vi er uafhængige, og tager os af dine penge ved at administrere din portefølje på en professionel måde. Vores tilgang indebærer, at vi hele tiden træffer beslutninger for at få din formue til at udvikle sig positivt i overensstemmelse med vores strategi og i betragtning af, hvordan markedsudviklingen, og alt dette til din fordel.

FormueFyn forvalter frie midler, pensionsmidler og formuer for private, selskabers likviditet og fonde m.m.

Dine investeringer sker gennem dine egne konti og depoter i din bank, hvor du giver os en fuldmagt til at handle på dine vegne. Dine penge bliver i din bank, og du modtager løbende opdateringer om dine kontobevægelser direkte fra din bank. Processen er enkel og gennemsigtig, samt at du undgår unødige besværligheder.

Her ses en gammeldags indlånsbog, hvor man kan se at den har patina. Bogen er både dekorativ, men fortæller også en historie omkring en historisk interesse for finans.

Investering i aktier

Vores formueforvaltning består hovedsagligt i at investere i aktier, hvilket vi har årtiers erfaring med. 

I praksis betyder det, at vi køber og administerer en portefølje af aktier og evt. andre værdipapirer i dit depot. Vi går på arbejde hver dag for at optimere dine investeringer og uden besvær for dig.

Vores investeringsstrategi lægger vægt på at beskytte og vækste din formue.

Investeringsfilosofi

Vi investerer med det formål at tjene penge til dig og ikke for at følge eller slå et bestemt indeks. Dette mener vi gøres bedst ved at være aktive investorer.

Vores filosofi er:

”FormueFyn skal gennem aktivt, fokuseret og kritisk formueforvaltning arbejde for at skabe det bedst mulige afkast til vores kunder under hensyntagen til en acceptabel risiko”.

Vores investeringsmetode

Vi invester i anerkendte og veldrevne selskaber, som har solide forretningsmodeller og som tjener penge til deres aktionærer.  Vi følger vores investeringer omhyggeligt med formålet om at optimere porteføljen til din fordel.

Vores primære fokus er på europæiske aktier, herunder specielt skandinaviske og danske aktier. Vores primære fokus er på skandinaviske aktier, fordi vi mener, at det giver en fordel med en tættere tilknytning, både fysisk og kulturelt, til virksomhederne. 

Vi har historisk slået vores benchmark. Se vores resultater –Europæiske udbytte aktier eller vores SkandiPlus

Hvorfor vælge os?

For at forblive opdateret omkring de finansielle markeder, så besøger vi regelmæssigt virksomheder og har en tæt dialog med analytikere. Vores investeringsbeslutninger er baseret på vores vurdering af ledelseskvaliteten i virksomhederne, deres forretningsmodeller og grundlæggende virksomhedsanalyse.

Vi investere i virksomheder og mennesker

Vores primære fokus er på store og likvide virksomheder, som gør det nemt for os at reagere på ændringer i markedet. Normalt har vi en koncentreret portefølje på 15-25 aktier. Disse selskaber er håndplukket og vi følger dem dagligt. Derudover holder vi øje med markedet og er klar til at træffe investeringsbeslutninger.