Aktiver dine penge og gå tidligere på pension

FÅ MERE UD AF DIN OPSPARING OG DINE PENSIONSMIDLER


Måske har du penge og pensionsopsparinger bundet i ordninger i din bank eller dit pensionsselskab. Eller måske har du et kontant indestående, som giver negative renter. Stadig flere finder ikke disse ordninger tilfredsstillende. De kommer i stedet til os. Og oplever typisk, at de både får mere personlig rådgivning og større afkast.

Mange tror, at pensionsopsparinger ikke kan flyttes. Det er i de fleste tilfælde forkert. Det er dine penge. Og vi kan hjælpe dig til at få mere ud af dem. Skal vi det, så tag fat i os, hvis du har en formue på over én mio. kr, som du ønsker skal vokse.

HVIS PENGE BETYDER NOGET FOR DIG


Vi har arbejdet for at pleje vores kunders formuer i mere end 20 år. Vores historik viser, at vi evner at tilpasse vores investeringsstrategier til en foranderlig verden – fra 9/11 over finanskrisen og coronakrisen til den nuværende situation med krig i Europa. Vi investerer langsigtet og lægger vægt på det formuebevarende element i vores strategi. Det er, som Bendt Bendtsen siger, en konservativ investeringsstrategi. Betryggende konservativt.

Alligevel har vi gennem årene skabt et afkast, der er væsentligt højere end vores benchmark* (se historikken her). Så med os bliver din tredje alder enten sjovere. Eller også kan du gå på pension og nyde den tidligere.

 

Hvis du for tyve år siden havde betroet os 1 mio kr., ville du pr. 2. juni 2022 have haft 4,51 mio. på kontoen**. Hvis du i stedet havde valgt at følge vores benchmark, ville du samme dato have haft 2,83 mio. Forskellen for din tredje alder er betragtelig. I det første scenario kan du komme langt ved at leve af afkastet – altså uden at tære på din formue. I andet scenario må du sandsynligvis spise din formue op i løbet af fx 10 år.

* Bemærk at historiske afkast ikke er nogen garanti for fremtidig formuetilvækst.
** Alle tal er pr. 2. juni 2022

VI INVESTERER I VELDREVNE VIRKSOMHEDER


Hos os bliver du ikke bundet op i bestemte produkter eller investeringsbeviser. Vi investerer for dig direkte i større, kendte børsnoterede og veldrevne virksomheder med en attraktiv forretningsmodel. Din investering står i dit depot i dit pengeinstitut. På dit mandat investerer vi for dig og arbejder konstant på at optimere dit afkast. Uden at du behøver løfte en finger. Vi følger vores investeringer tæt og holder os ajour med investeringspotentiale i markedet for hele tiden at optimere vores porteføljer af aktier.

Vi skaber resultater for dig.

VIL DU HØRE MERE?

Ring eller skriv til os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Ta’ fat i René Spurré, Nordsjælland, på 40 27 31 94 eller mail: rsp@formuefyn.dk

Eller kontakt Claus N. Sørensen, Fyn, på 21 49 00 13 eller mail: cns@formuefyn.dk

Del indlæg

Relaterede indlæg

Et år med Investeringsforeningen

Kære Investor                                                                                                          Morud, den 6. juni 2024 Vi er glade for at kunne dele, at vores investeringsforening nu har været

Læs mere