Mød FormueFyn

Her i 1. episode får man en introduktion til FormueFyn. Filmen foregår ved FormueFyns kontor på Nordfyn, hvor Claus også bor privat. Karin Cruz interviewer Claus, hvor FormueFyn godt kunne være en af de bedst bevaret hemmeligheder på Fyn.

Claus får også præsenteret organisationen, som både inkluderer nye og erfarne kræfter. Derudover samler FormueFyn på tilfredse kunder, som eksempelvis virksomhedsejere.

Man behøver ikke at være millionær for at investere med FormueFyn, da der lige er blevet startet en investeringsforening, som kan handles igennem ens egen netbank.

FormueFyn møder også sine kunder med personlig formueforvaltning, hvor investeringsstrategien handler om at passe på formuen. Derfor tilpasser FormueFyn en risikoprofil til den enkelte kunde hvor investeringsbeslutninger bliver taget ud fra.

Del indlæg

Relaterede indlæg

Et år med Investeringsforeningen

Kære Investor                                                                                                          Morud, den 6. juni 2024 Vi er glade for at kunne dele, at vores investeringsforening nu har været

Læs mere