FormueFyn Invest

Om os

Velkommen til FormueFyn Skandi+ – Investering for alle. 

Med vores erfaring og ekspertise passer vi dine investinger, så du trygt kan fokusere på det der er vigtigt for dig.

Fra idé til handling

Begyndelsen

I 2016 blev ideén omkring FormueFyn Invest født hos FormueFyn. Baggrunden var at FormueFyn ønskede at gøre FormueFyn’s historisk gode afkast tilgængelig for alle.

Forberedelse

I årene 2016-2021 blev der arbejdet på at klargøre virksomheden til at kunne starte en investeringsforening. Konceptet omkring FormueFyn blev opbygget omkring gennemsigtighed og ærlighed. Netop disse byggesten er vigtige for FormueFyn, da vores tjeneste handler omkring tillid. I FormueFyn sælger vi kapitalforvaltning, men vi sælger ligeså meget tillid. Tillid, ærlighed og gennemsigtighed mener vi kan opsummeres til den ordentlighed, som vi ønsker at drive virksomheden med. 

Gennemførelse

I 2022 begynder selve arbejdet med at starte FormueFyn Invest også kendt som FormueFyn Skandi+.  FormueFyn valgte at starte investeringsforeningen i samarbejde med Invest Administration, som står for alt administration med mere. For at kunne give den bedste pris til kunderne valgte vi at benytte os af Invest Administrations eksisterende investeringsforening. Dette betyder at vi fra juni 2023 har stået med en mulighed for alle at kunne få adgang til at investere sammen med FormueFyn. 

IA INVEST FORMUEFYN SKANDI+

Investeringsrådgiver:                   FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S

Administrationsselskab:             Invest Administration A/S

Market Maker:                             Jyske Bank A/S

 

Afdelingen er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen A/S og kan handles gennem dit pengeinstitut.

ISIN: DK0062271474

Her ser du én af de erfarne grundlæggere af FormueFyn. De er fotograferet i skoven ved Morud-kontoret. Det er for at vise, at der i den personlig formueforvaltning hos FormueFyn er plads og luft til at tænke stort, men også jordnært, når det gælder investeringsstrategierne.

Baggrund

FormueFyn Fondsmæglerselskab er 100 % ejet af René Spurré og Claus N. Sørensen og er derfor uafhængige forvaltere.

At benytte en uafhængig forvalter kan være vigtigt ift. tillid samt gennemsigtighed.

Investeringsstrategien for FormueFyn Skandi+ følger den value-orienteret investeringsstrategi, som er benyttet i de sidste 20 år i FormueFyn Fondsmæglerselskab, se resultaterne her.