Jeg kan hjælpe dig med at tjene penge på de penge, du allerede har tjent

Her får du Fyns nok mest erfarne formueplejer til at passe på dine penge og få dem til at yngle. Det er vores formål at tjene penge til dig, ikke at følge eller slå et bestemt indeks. Vores investeringsprofil er formuebevarende med fokus på et fornuftigt afkast til dig. Den balance lønner sig i længden.

VIL DU VIDE MERE?
SÅ RING TIL CLAUS

VI SIKRER DIN FORMUE

Det gør vi ved at investere i anerkendte og veldrevne selskaber, som vi følger tæt. Vi investerer både i virksomheder og mennesker. Selskaber med god ledelse og solide forretningsmodeller. Virksomheder, der tjener penge til deres aktionærer.

DU KAN FÅ BEDRE RØDVIN ELLER TIDLIGERE PENSION

Hvis du havde investeret kr. 100,- hos os i 2003, ville du ved udgangen af 2023 have haft kr. 635,- på din konto. Havde du fulgt vores benchmark, måtte du nøjes med kr. 464,-. Historiske afkast er naturligvis ikke en garanti for fremtidige, men forskellen er markant og kan fx betyde, at du kan gå tidligere på pension end ellers.

DINE PENGE BLIVER I DIN EGEN BANK

Når du laver en aftale med os, giver du os mandat til at handle på dine vegne. På den måde bliver dine penge i dit depot hos eget pengeinstitut. Vi passer på dem, som vi passer på vores egne. For vi investerer vores egne midler, som vi investerer dine. Hver måned udarbejder vi en rapport, så du løbende kan se, hvordan det går med din investering.

Vil du med, har du to muligheder

PERSONLIG FORMUEFORVALTNING

Invester 1 mio. kr. eller mere og få personlig formuepleje ud fra din ønskede risikoprofil

Når du bliver kunde hos os, møder vi dig personligt. Vi spørger ind til din baggrund og lærer din risikoprofil at kende og tilpasser vores løsning til dine ønsker. Og så arbejder vi for at optimere din formue fra det.

Vi forvalter frie midler og formuer for private og for selskaber og fonde. Ofte kommer vores kunder med opsparede midler fra deres holdingselskab. Men du kan også have en pensionsordning eller flere fra tidligere ansættelse. Dem kan vi samle og få til at yngle til gavn for dit liv, når du trækker dig tilbage fra arbejdsmarked.

Vi investerer hovedsageligt i aktier og lægger vægt på at beskytte din formue og få den til at vokse.

FORMUEFYN INVEST

Invester for kr. 1.000,- og op. Og få samme formuepleje som vores øvrige kunder

Vi har lavet vores investeringsforening for at give dig mulighed for at få del i den investeringsstrategi, som har ført til vores historisk gode afkast. Af respekt for at holde dine omkostninger så langt nede som muligt har vi bygget FormueFyn Invest i et samarbejde med Invest Administration. De tager sig af det administrative, mens vi passer dine penge.

Du kan købe investeringsbeviser i FormueFyn Invest, også kendt som FormueFyn Skandi+, direkte gennem din egen netbank. Vil du vide mere, så ring til os.

76% AF VORES KUNDER VIL I HØJ ELLER MEGET HØJ GRAD ANBEFALE OS TIL ANDRE. VI PASSER OG PLEJER EN RUND MILLIARD KR. FOR DEM.

Man siger jo, at det er
resultaterne, der tæller.
Og dem er jeg særdeles
godt tilfreds med.

Vil du vide mere eller booke et møde?

SÅ RING TIL CLAUS PÅ 6591 9591
Eller book et møde her

Historiske resultater er ikke en garanti for fremtidige afkast