Aktiver dine penge og gå tidligere på pension - FormueFyn

FÅ MERE UD AF DIN OPSPARING OG DINE PENSIONSMIDLER


Måske har du penge og pensionsopsparinger bundet i ordninger varetaget af din bank eller dit pensionsselskab. Eller måske har du et kontant indestående, som giver negative renter. Det oplever vi mange flygte fra i øjeblikket. At betale penge for at give bankerne bedre likviditet ligger fjernt for de fleste. Begge tilfælde kan betyde, at du oplever, at din nuværende ordning ikke længere er tilfredsstillende. Det sker for stadig flere kunder, som i stedet kommer til os. De oplever typisk, at de får:

• Mere personlig rådgivning.
• Større afkast.

Mange tror, at pensionsopsparinger ikke kan flyttes. Det er i de fleste tilfælde forkert. Det er dine penge. Og vi kan hjælpe dig til at få mere ud af dem. Skal vi det, så tag fat i os, hvis du har en formue på over én mio. kr, som du ønsker skal vokse.

FORMUEPLEJE MED 150% PROCENTPOINT HØJERE AFKAST END MARKEDET HISTORISK


Vi har arbejdet for at øge udbyttet af familiers penge og pensionsopsparinger i mere end 20 år. Gennem årene har vi slået markedet og skabt et afkast, der er 150% procentpoint højere end markedet historisk (se mere her). Så enten bliver din tredje alder sjovere. Eller også kan du gå på pension lidt tidligere. Ofte bliver det endda til et både og.

Vores historik viser, at vi skaber merværdi for dig som kunde. Og at vi evner at tilpasse vores investeringsstrategier til en foranderlig verden – fra 9/11 over finanskrisen til den nuværende coronakrise (som næppe er den sidste krise, vi kommer til at hjælpe vores kunder med at navigere gennem). Vi investerer langsigtet og lægger vægt på det formuebevarende element i vores strategi.

 

VI INVESTERER I VELDREVNE VIRKSOMHEDER


Hos os bliver du ikke bundet op i bestemte produkter eller investeringsbeviser. Vi investerer for dig direkte i større, kendte børsnoterede og veldrevne virksomheder med en attraktiv forretningsmodel. Din investering står dit depot i dit pengeinstitut. På dit mandat investerer for dig og arbejder konstant på at optimere dit afkast. Uden at du behøver løfte en finger.

VIL DU HØRE MERE?

Ring eller skriv til os, så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Ta’ fat i René Spurré, Nordsjælland, på 40 27 31 94 eller mail: rsp@formuefyn.dk

Eller kontakt Claus N. Sørensen, Fyn, på 21 49 00 13 eller mail: cns@formuefyn.dk