Historie og ejere

Historien går tilbage til 1990, hvor Claus N. Sørensen etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn med formueforvaltning som speciale.

I 1997 blev det til et af landets første fondsmæglerselskab – nu FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S.

FormueFyn er 100% danskejet af René Spurré og Claus N. Sørensen.

Claus N. Sørensen - Fondsbørsvekselerer og ejer

Selvstændig fra 1990 med formueforvaltning som speciale

Claus N. Sørensen er fondsbørsvekselerer og var partner i R. Henriques jr. Dette selskab blev solgt til Provinsbanken, hvorefter Claus i 1990 etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn. Det der idag er FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S. Claus N. Sørensen har været mangeårigt bestyrelsesmedlem i Den Danske Fondsmæglerforening og Garantifonden for indskydere og investorer.

René Spurré - H.A. og Cand Merc. og ejer

Formueforvaltning, opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde

René Spurré er uddannet H.A. og Cand. Merc. Derudover har René beskæftiget sig med med formueforvaltning for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer i mere end 30 år. René har desuden erfaring med opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde. René Spurré har tidligere arbejdet i Fundamental Fondsmæglerselskab og er tidligere partner i Sirius Kapitalforvaltning A/S, der blev solgt til Saxo Bank. René Spurré er mangeårigt medlem i Den Danske Fondsmæglerforening og medlem af Finansforeningen.

Vi samarbejder med landets største banker

FormueFyn samarbejder bl.a. med nogle af landets største banker og er i løbende dialog med bankernes aktiedealere og -analytikere. Dette netværk betyder, at vi kan trækker på betydelige analyseressourcer.

FormueFyn er reguleret af Finanstilsynet og underlagt ”Lov om fondsmæglerselskaber og investeringsservice og -aktiviteter”. Vi er dermed forpligtet til at offentliggøre en række governance elementer. Vi er desuden medlem af Den Danske Fondsmæglerforening og Finansforeningen.

Medarbejdere

Ulla Prangsgaard, Administration
Adam Frederik Christoffer Berner, Finansmedarbejder

Bestyrelse

  • Advokat Øjvind Hulgaard (Formand)
  • Bendt Bendtsen (Næstformand)
  • Kim Steenfeldt Petersen

Bestyrelse

Eventuelle klager kan rettes til FormueFyns klageansvarlige Chief Compliance Officer René Spurré. Henvendelse skal ske ved brev til FormueFyns adresse eller på info@formuefyn.dk.

Fører henvendelsen ikke til en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber, Amaliegade 8 B, 2. sal, 1256 København K.