Kom bag om ejerne hos FormueFyn

Historie og ejere

Historien går tilbage til 1990, hvor Claus N. Sørensen etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn med formueforvaltning som speciale.

I 1997 blev det til et af landets første fondsmæglerselskab - nu FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S.

FormueFyn er 100% danskejet af René Spurré og Claus N. Sørensen.

Direktion og ejerne:

Claus N. Sørensen

Formue-Fyn_-5Fondsbørsvekselerer og ejer

Tlf.: 65 91 95 91
E-mail: cns@formuefyn.dk

Selvstændig fra 1990 med formueforvaltning som speciale

Claus N. Sørensen er fondsbørsvekselerer og var partner i R. Henriques jr. Dette selskab blev solgt til Provinsbanken, hvorefter Claus i 1990 etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn. Det der idag er FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S. Claus N. Sørensen har været mangeårigt bestyrelsesmedlem i Den Danske Fondsmæglerforening og Garantifonden for indskydere og investorer.

René Spurré

Formue-Fyn_-10H.A. og Cand Merc. og ejer

Tlf.: 40 27 31 94
E-mail: rsp@formuefyn.dk

Formueforvaltning, opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde

René Spurré er uddannet H.A. og Cand. Merc. Derudover har René beskæftiget sig med med formueforvaltning for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer i mere end 30 år. René har desuden erfaring med opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde. René Spurré har tidligere arbejdet i Fundamental Fondsmæglerselskab og er tidligere partner i Sirius Kapitalforvaltning A/S, der blev solgt til Saxo Bank. René Spurré er mangeårigt medlem i Den Danske Fondsmæglerforening og medlem af Finansforeningen.

Vi samarbejder med landets største banker

FormueFyn samarbejder bl.a. med nogle af landets største banker og er i løbende dialog med bankernes aktiedealere og -analytikere. Dette netværk betyder, at vi kan trækker på betydelige analyseressourcer.

FormueFyn er reguleret af Finanstilsynet og underlagt ”Lov om fondsmæglerselskaber og investeringsservice og -aktiviteter”. Vi er dermed forpligtet til at offentliggøre en række governance elementer. Vi er desuden medlem af Den Danske Fondsmæglerforening og Finansforeningen.

Formue-Fyn_-14

Medarbejdere:

Ulla Pangsgaard, Administration

Adam Frederik Christoffer Berner, Finansmedarbejder

Bestyrelse

  • Advokat Øjvind Hulgaard (Formand)
  • Bendt Bendtsen (Næstformand)
  • Kim Steenfeldt Petersen

Klageansvarlig

Eventuelle klager kan rettes til FormueFyns klageansvarlige Chief Compliance Officer René Spurré. Henvendelse skal ske ved brev til FormueFyns adresse eller på info@formuefyn.dk.

Fører henvendelsen ikke til en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber, Amaliegade 8 B, 2. sal, 1256 København K.

Årsrapporter:

Årsrapport 2022   Halvårsrapport 2022

Årsrapport 2021   Halvårsrapport 2021

Årsrapport 2020   Halvårsrapport 2020

Årsrapport 2019   Halvårsrapport 2019

Årsrapport 2018   Halvårsrapport 2018