Kom bag om ejerne hos FormueFyn

Historie og ejere

Historien går tilbage til 1990, hvor Claus N. Sørensen etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn med formuepleje som speciale.

I 1997 blev det til et af landets første fondsmæglerselskab - nu FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S.

FormueFyn ejes 100% af René Spurré og
Claus N. Sørensen.

Direktion og ejerne:

Fondsbørsvekselerer og ejer

Claus N. Sørensen

Telf.: 65 91 95 91. E-mail: cns@formuefyn.dk.

H.A. og Cand Merc. og ejer

René Spurré

Telf.: 40 27 31 94. E-mail: rsp@formuefyn.dk

Claus N. Sørensen

Formue-Fyn_-5

Selvstændig fra 1990 med formuepleje som speciale

Claus N. Sørensen er fondsbørsvekselerer og var partner i R. Henriques jr. Dette selskab blev solgt til Provinsbanken, hvorefter Claus i 1990 etablerede selvstændigt investeringsselskab på Fyn. Det der idag er FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S. Claus N. Sørensen har været mangeårigt bestyrelsesmedlem i Den Danske Fondsmæglerforening og Garantifonden for indskydere og investorer.

René Spurré

Formue-Fyn_-10

Formuepleje, opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde

René Spurré er H.A. og Cand. Merc. Gennem mere inden 30 år har han beskæftiget sig med formuepleje for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer. René har desuden erfaring med opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde. René Spurré har tidligere arbejdet i Fundamental Fondsmæglerselskab og er tidligere partner i Sirius Kapitalforvaltning A/S, der blev solgt til Saxobank. René Spurré er mangeårigt medlem i Den Danske Fondsmæglerforening og medlem af Finansforeningen.

Vi Samarbejde med landets største banker

FormueFyn samarbejder bl.a. med landets fem største banker og er i løbende dialog med bankernes aktiedealere og -analytikere. Dette netværk betyder, at vi kan trækker på betydelige analyseressourcer.

FormueFyn er reguleret af Finanstilsynet og underlagt ”Lov om Finansiel Virksomhed”. Vi er dermed forpligtet til at offentliggøre en række governance elementer. Vi er desuden medlem af Den Danske Fondsmæglerforening og Finansforeningen.

Formue-Fyn_-14

Medarbejdere:

Ulla Pangsgaard, Administration

Bestyrelse:

Advokat Øjvind Hulgaard (Formand)  Bendt Bendtsen (Næstformand) og Kim Steenfeldt Petersen

Klageansvarlig

Eventuelle klager kan rettes til FormueFyns klageansvarlige Chief Compliance Officer René Spurré. Henvendelse skal ske ved brev til FormueFyns adresse eller på info@formuefyn.dk.

Fører henvendelsen ikke til en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber, Amaliegade 8 B, 2. sal, 1256 København K.

Årsrapporter:

Årsrapport 2021  Halvårsrapport 2021

Årsrapport 2020   Halvårsrapport 2020

Årsrapport 2019   Halvårsrapport 2019

Årsrapport 2018   Halvårsrapport 2018

Årsrapport 2017 Halvårsrapport 2017

Årsrapport 2016   Halvårsrapport 2016

Årsrapport 2015  Halvårsrapport 2015