Historie og ejere

Historien går tilbage til 1990, hvor Claus N. Sørensen i 1990 etablerede et selvstændigt investeringsselskab på Fyn med formuepleje som speciale. I 1997 blev det til et af landets første fondsmæglerselskab og senere FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S.
Et selskab René Spurré og Claus N. Sørensen ejer 100%

FormueFyn er et af Danmarks ældste fondsmæglerselskaber. Selskabet ledes i dag af René Spurré og Claus N. Sørensen, som ejer virksomheden.

Formue-Fyn_-5

Selvstændig fra 1990

Claus N. Sørensen er fondsbørsvekselerer og var partner i R. Henriques jr. Dette selskab blev solgt til Provinsbanken, hvorefter Claus i 1990 etablerede et selvstændigt investeringsselskab på Fyn. Det der idag er FormueFyn Fondsmæglerselskab A/S. Claus N. Sørensen har været mangeårigt bestyrelsesmedlem i Den Danske Fondsmæglerforening og Garantifonden for indskydere og investorer.

Formue-Fyn_-10

Formuepleje, opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde

René Spurré er H.A. og Cand. Merc. Gennem mere inden 30 år har han beskæftiget sig med formuepleje for private, virksomheder, fonde og institutionelle investorer. René har desuden erfaring med opstart af virksomheder og bestyrelsesarbejde. René Spurré har tidligere arbejdet i Fundamental Fondsmæglerselskab og er tidligere partner i Sirius Kapitalforvaltning A/S, der blev solgt til Saxobank. René Spurré er mangeårigt medlem i Den Danske Fondsmæglerforening og medlem af Finansforeningen.

Samarbejde med landets største banker

FormueFyn samarbejder bl.a. med landets fem største banker og er i løbende dialog med bankernes aktiedealere og -analytikere. Dette netværk betyder, at vi kan trækker på betydelige analyseressourcer. Men vi nøjes ikke med analyser. Vi deltager årligt i en lang række møder med virksomheder for at holde os ajour. Vi har jævnligt kontakt til virksomhederne i vores investeringsportefølje og følger udviklingen i disse virksomheder nøje. Vores uvildige rolle kombineret med det stærke netværk i bankerne samt vores solide kendskab til virksomheder, der ligger inden for vores investeringsstrategi, giver os et robust udgangspunkt for at finde interessante investeringsmuligheder for dig som kunde. FormueFyn er reguleret af Finanstilsynet og underlagt ”Lov om Finansiel Virksomhed”. Vi er desuden medlem af Den Danske Fondsmæglerforening og Finansforeningen.

Formue-Fyn_-14

Direktion og medarbejdere

Direktion:

Claus N. Sørensen, Fondsbørsvekselerer og ejer, e-mail: cns@formuefyn.dk, Langesøvej 153, 5462 Morud René Spurré, Direktør og ejer, e-mail: rsp@formuefyn.dk, Skodsborgvej 188, Søllerød, 2850 Nærum

Medarbejdere: Ulla Pangsgaard, Administration

Bestyrelse:

Advokat Øjvind Hulgaard (Formand)  Bendt Bendtsen (Næstformand) og Kim Steenfeldt Petersen

Klageansvarlig

Eventuelle klager kan rettes til FormueFyns klageansvarlige Chief Compliance Officer René Spurré. Du kan bede din rådgiver om at blive henvist til den klageansvarlige, eller du kan få oplysninger om den klageansvarlige på formuefyn.dk. Henvendelse skal ske ved brev til FormueFyns adresse eller på info@formuefyn.dk. Fører henvendelsen ikke til en tilfredsstillende løsning, kan du vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Fondsmæglerselskaber, Amaliegade 8 B, 2. sal, 1256 København K.

Årsrapporter:

Årsrapport 2019   Halvårsrapport 2019
Årsrapport 2018   Halvårsrapport 2018   Årsrapport 2017
Halvårsrapport 2017    Årsrapport 2016   Halvårsrapport 2016
Årsrapport 2015  Halvårsrapport 2015   Årsrapport 2014
Halvårsrapport 2014   Årsrapport 2013  Halvårsrapport 2013  
Årsrapport 2012
Halvårsrapport 2012   Årsrapport 2011